Verkiezingen 26 mei 2019

Door Ludo Van Campenhout op 20 mei 2019, over deze onderwerpen: Algemeen

Beste

Als schepen van Antwerpen heb ik gedurende meer dan zestien jaar een ruime ervaring opgebouwd rond ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, haven, diamant en sport. Als Kamerlid en Vlaams parlementslid heb ik in Brussel steeds de belangen kunnen verdedigen van de stad Antwerpen en van heel onze regio.

Deze ervaring wil ik verder inzetten, zodat we met een goed socio-economisch en fiscaal beleid in onze regio jobs creëren. Een regio waar het veilig en goed wonen is. Een regio waar iedereen zich ten volle kan ontwikkelen, persoonlijk en sportief.  Een regio waar het vooruitgaat.

Om iedereen erop te laten vooruitgaan, moeten we de hervormingen verder zetten. Met een N-VA die sterk genoeg is om in Vlaanderen en federaal de leiding te nemen, kunnen we de verandering verder laten werken. 

Die verandering wil ik als schepen in Antwerpen ook vanuit de Kamer van Volksvertegenwoordigers actief bewerkstelligen. Zo kan ik het vanuit de stad én vanuit het parlement voor u opnemen. 

Daarom is het belangrijk dat u op zondag 26 mei een voorkeurstem op mij uitbrengt. Zo kunnen we samen aan een federale, een Vlaamse en Antwerpse toekomst werken. Dus niet de N-VA-lijst bovenaan aanklikken voor het Vlaams parlement, maar effectief een stem uitbrengen op mijn naam, samen met andere N-VA-kandidaten van uw voorkeur. Zo kan ik uw belangen ook in de Kamer verdedigen. U vindt mij op de 20ste plaats.      

 

Ik weet dat ik te allen tijde op u kan rekenen. Ik ben u daar oprecht dankbaar voor.

 

Samen met u, voor Vlaanderen, voor vooruitgang!

 

Ludo Van Campenhout

20ste plaats, Kamer van Volksvertegenwoordigers

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is