Veilig thuis in een welvarend Antwerpen

Door Ludo Van Campenhout op 11 oktober 2018, over deze onderwerpen: Algemeen, Antwerpen

Als schepen van Antwerpen heb ik de afgelopen 15 jaar een ruime ervaring opgebouwd rond openbaar domein, stadsontwikkeling, personeel, haven, diamant en sport.

 

Zo lanceerde ik onder meer de Velo, startte een inhaaloperatie voor sportinfrastructuur en bouwde Antwerpen verder uit als wereldcentrum voor de diamant. Met het lichtplan zorgde ik voor een nieuwe, milieuvriendelijke sfeerverlichting voor de Grote Markt en de Kathedraal.

De Ten Miles werd het grootste loopevenement van ons land en met de Ronde Van Vlaanderen, een start van de Tour en het wereldkampioenschap Wielrennen groeide Antwerpen verder als sportstad. Daarnaast ondersteunden we de G-sport, sport voor mensen met een beperking, met een sporthal voor rolstoelsporten en de Europese editie van de Special Olympics.

Maar het werk is nog niet af.  Ook de volgende zes jaar wil ik me inzetten voor de Antwerpenaar. Om onze stad nog veiliger te maken en nog meer welvaart te brengen, een Antwerpen waar iedereen goed kan wonen, werken, sporten en leven.

Daarom vraag ik u, als U in Antwerpen woont, om mij te steunen met een voorkeurstem bij de gemeente- en districtsraadsverkiezingen van 14 oktober.  Als u er niet woont, hebt U er mogelijk wel vrienden of familie die U kan overtuigen om mij te steunen.

U vindt mij op de gemeenteraadslijst op de voorlaatste plaats, op lijst 2 van de N-VA.

Tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen vinden in Antwerpen ook districtsraadsverkiezingen plaats.  Ikzelf steun de N-VA lijst als lijstduwer op de districtsraadslijst van het district Antwerpen, maar ook in de andere districten zijn onze lijsten gevuld met waardevolle kandidaten.  Vergeet U dus vooral niet ook uw stem aan hen te geven.

Ik weet dat ik te allen tijde op u kan rekenen. Ik ben u daar oprecht dankbaar voor.

 

Samen met u, voor een veilig en welvarend Antwerpen !

 

Zeer genegen

 

Ludo Van Campenhout

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is